Consultare Regionala Strategia Dunarii – Constanta, 1 iulie 2016

Mizele si rolul detinatorilor de interese din zona Marii Negre/Regiunii de Sud-Est in contextul oportunitatilor de investitii si finantare prin Strategia Dunarii

Ca urmare a recomandarilor rezultate in urma desfasurarii Conferintei-Dezbatere de la Ministerul Fondurilor Europene (9 iunie 2016) cu privire la oportunitatile de relansare economico-sociala prin dinamizarea procesului de implementare a Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD), precum si in baza amabilului sprijin oferit de Ministerul Fondurilor Europene si de Autoritatea Nationala pentru Turism, in cadrul Saptamanii Dunarii, va avea loc prima Consultare Regionala SUERD, la sediul si cu sprijinul Universitatii Maritime din Constanta (Str. Mircea cel Batran nr 104, Constanta), membra a Asociatiei CLDR, in data de vineri, 1 iulie 2016, orele 10.30.

Reuniunea va avea loc in prezenta Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism, Dna Anca PAVEL-NEDEA, a reprezentantului pentru Punctul de Contact SUERD din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Dr. Octavian SERBAN, Consilier Personal al Ministrului si a reprezentantului Ministerului Economiei – Directia Turism, Dl Director Marius ANDRA. Sunt invitati la lucrari reprezentantii urmatoarelor institutii-cheie in procesul SUERD: autoritatile publice judetene si locale, Academia Romana, universitatile si institutele de cercetare, agentia de dezvoltare regionala, ministerele si agentiile guvernamentale / institutele nationale cu rol in aplicarea SUERD, etc.

Obiectivul principal consta in identificarea prin consens a nevoilor din zona privind participarea la proiecte majore cu valoare adaugata dunareana, care sa figureze ulterior pe agenda intalnirii ministrilor fondurilor europene si coordonatorilor nationali SUERD, cu ocazia Forumului Anual al Dunarii de la Bratislava (3-4 noiembrie 2016).

Agenda evenimentului
Descarcă

Mai multe informatii: secretariat@cldr.ro